Byggmann
Byggmann
Nyheter
Teigen Vi har overlevert 11 nye leiligheter i K... 13.03.2015 Les Mer Ferdigstilt 4-mannsboligen utvendig Team Ola Ulvmoen har nå ferdigstilt 4-ma... 11.04.2014 Les Mer
Kontaktinfo

Adresse:
Byggmester Tom Bjarne Ulvmoen
Øverengsmoen 15
2480 Koppang

Daglig leder:
Vidar Jørgensen Austeng
tlf. 91171847
mail

Byggxtra -Butikk:
tlf. 94015496

Butikksjef:
John Smedbakken
tlf. 90259727 
mail

Driftsansvarlig byggmester:
Pål Embret Brænd
tlf. 97632852 
mail

Søk

Om Byggmester Tom Bjarne Ulvmoen AS

Byggmester Tom Bjarne Ulvmoen AS er et sikkert valg for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Som en mesterbedrift med bred faglig kompetanse, kan vi ta ansvar for hele prosessen - fra planlegging til nøkkelferdig bygg.

Firmaet består av dyktige medarbeidere med alt fra fagbrev til mesterbrev til ingeniørkompetanse innen ulike arbeidsområder. I tillegg har vi et solig nettverk av lokale samarbeidspartnere. Det gjør at vi kan påta oss alt fra mindre oppdrag til større totalprosjekter.

Foruten å være tilsluttet ferdighusleverandøren Byggmann, tilbyr vi byggevarer og trelast gjennom kjedekonseptet Byggxtra. Det gir deg ikke bare mange valgmuligheter, men også alt du trenger til ditt byggeprosjekt.

Som din byggmester gjør vi alt for at du som kunde skal bli fornøyd - både med prosessen og sluttresultatet. Bred kompetanse, fokus på kvalitet og lang erfaring i det lokale markedet gjør oss til ditt naturlige førstevalg!

Publisert med Visto CMS